П'яні правцівники автомийки вкрали у вінничанки новенький автомобіль

П'яні правцівники автомийки вкрали у вінничанки новенький автомобіль

Ініціатор незаконних дій каже, що не стримався, бо дуже хотів проїхатися на такій машині

Працівників вінницької автомийки заскочили за кермом електрокара клієнті покататися на машині клієнтки та покинули авто на трасі, коли в того закінчився заряд батареї. Це сталося, коли власниця Кароліна Мялківська пила каву з подругою.

Коли вона повернулася, то не побачила на мийці ні свого авто, ні хлопця, котрому віддала ключі.

«Ми підходимо і питаємо: хлопці, а де машина? Всі стоять, мовчать, тобто ніхто мені відповісти не може. У мене зразу сльози, паніка», - розповіла потерпіла. Власник мийки вибачився та розповів, що його працівники машину вкрали. 

Інформацію про випадок одразу ж передали в поліцію. Патрульні знайшли електромобіль покинутим посеред дороги в 15 км від Вінниці. В салоні заглухлого авто було двоє чоловіків добряче напідпитку.

«Результат у 6 разів більший за норму», - розповів про наслідки перевірки на вміст алкоголю в крові викрадачів поліцейський Сергій Вейт. Копи щиро дивуються тому, що ця пригода минула без ДТП, адже по всьому з’ясувалося, що горе-кермувальники ніколи не мав водійських прав.

«До речі, він притягувався раніше до кримінальної відповідальності, тобто є особа, яка раніше судима за крадіжки», - розповів начальник вінницької поліції Сергій Синявський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: