Роботів і трансформерів з людський зріст покажуть у Вінниці

Роботів і трансформерів з людський зріст покажуть у Вінниці

Виставка буде тривати з 19 до 24 січня

Цього тижня до Вінниці завітають двоє майстрів із Запоріжжя зі своєю виставкою роботів та трансформерів у натуральну величину. Всі охочі зможуть побачити, сфотографувати та доторкнутись до величезного Оптімуса Прайма, Валлі, легендарного R2D2 та багатьох інших.

Виставка роботів і трансформерів з металу розпочнеться в суботу 19 січня і триватиме до 24 лютого. Як розповіли Vежі організатори, ще вчора вони були в Києві, а вже сьогодні зранку прибули до Вінниці й почали монтувати виставку.

Авторами ідеї та творцями моделей роботів і трансформерів є Сергій Єременко та Дмитро Міцик із Запоріжжя. З перших літер їхніх імен утворилась назва проекту «SDrobo Lab».  За словами Дмитра, вони все роблять власними силами. Матеріал для створення експонатів знаходять в пунктах прийому металобрухту, а потім реалізують задумане.

Зараз їхня виставка налічує вже 22 моделі роботів та трансформерів, виготовлених з металу в натуральну величину. Серед них Оптімус Прайм, Бамблбі, модель Термінатора з кулеметом замість руки, робот Валлі з одноіменного мультика, R2D2, робот Жора, який вміє рухатись і розмовляти та багато інших. Найбільшим вийшов Оптімус Прайм, його вага сягає однієї тонни. Аби його виготовити знадобилось два місяці. Загальна вага всієї виставки 10 тонн, а для її перевезення потрібна лише одна вантажівка, адже всі роботи розбираються на окремі частини.  

Виставка відбуватиметься на території ТЦ «Plaza Park» (вулиця Келецька 117б). Квиток для дорослих коштує 50 гривень, для дітей – 40 гривень, а для дітей до чотирьох років вхід безкоштовний. Також для всіх, хто зробить репост допису про подію на свою Фейсбук-сторінку відвідування виставки буде безкоштовним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: