Шахрайка поцупила з банківського рахунку вінничанки понад десять тисяч гривень

Шахрайка поцупила з банківського рахунку вінничанки понад десять тисяч гривень

Список жертв шахраїв поповнився прізвищем ще однієї довірливої вінничанки. Через власну необачність ця 38-річна жінка втратила немалу суму коштів

Невідома зловмисниця використала один з старих способів обдурювання жертв. Ні, про «близького родича, що скоїв ДТП й якому «світить» тривале ув'язнення» цього разу не йшлося. Діяла за іншою схемою. 

Учора ввечері до згаданої вінничанки зателефонувала невідома. На годиннику було близько 18:00. Дуже спокійним голосом зловмисниця представилася, повідомивши, що є працівницею служби безпеки банківської установи. Тої самої, клієнткою якої й була її майбутня жертва. 

А далі випитала конфіденційну інформацію. Мовляв, дізнатися її потрібно, щоб уникнути блокування картки. Наша довірлива землячка повідомила їй номер картки, секретний код доступу тощо.

Закінчилося це тим, що з банківського рахунку цієї вінничанки зникли усі кошти – понад 11 тисяч гривень.

Нині шахрайку шукають правоохоронці. Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ст.190 ККУ (шахрайство). За таке правопорушення передбачено не надто суворе покарання – до трьох років обмеження волі.

Про те, що банківські реквізити не слід розголошувати, нині знає чи не кожен школяр. Утім, якщо ж у когось виникли якісь проблеми чи питання, пов'язані з їхнім рахунком тощо, то ліпше завітати до банківської установи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: