Стріляниною закінчилося свято на Вінниччині

Стріляниною закінчилося свято на Вінниччині

У Немирівському районі поранено трьох людей

В одному з сіл Немирівського району святкування обжинків, влаштоване місцевим сільгосппідприємством, закінчилося вогнепальними пораненнями трьох людей. Поліція затримала на місці події підозрюваного у замаху на вбивство, 30-річного охоронця цього підприємства. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це інформує прес-служба Національної поліції, повідомляє «Главком».

«Застілля з приводу вдалого збору урожаю в подальшому переросло в конфлікт із застосуванням зброї. Охоронник підприємства, який святкував разом з працівниками підприємства, після вживання спиртних напоїв розпочав сварку та в подальшому почав стріляти по присутніх з травматичного револьвера», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що внаслідок застосування зброї поранено трьох людей. Серед потерпілих – два комбайнери, віком 38 та 34 роки, жителі Немирівського району, та 31-річний непрацюючий мешканець Бершадського району. Усі троє з вогнепальними пораненнями госпіталізовані до Немирівської районної лікарні.

Правопорушника на місці події затримали працівники поліції. За словами начальника Немирівського відділу поліції Олександра Короля, під час затримання він поводився неадекватно, не реагував на вимоги поліцейських. У затриманого вилучили пристрій для відстрілу гумових куль, який перебував у нього на підставі дозволу. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні замаху на вбивство відповідно до ч.2 ст.115 ч.1 ст.115 КК України.

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Свої дії підозрюваний пояснити не може. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: