Сумчанки прикидались працівниками газової компанії, щоб обкрадати вінничан

Сумчанки прикидались працівниками газової компанії, щоб обкрадати вінничан

На «гастролях» у Вінницькій області

На Вінниччині працівники поліції затримали групу зловмисниць, які під приводом перевірки газових лічильників викрадали гроші у літніх людей.

Про це інформує відділ комунікації Нацполіції України у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

Оперативниками управління карного розшуку Головного управління Нацполіції Вінниччини та Вінницького відділу поліції спільно з патрульними поліцейськими в ході проведення оперативно-розшукових заходів затримано чотирьох зловмисниць. Ними виявилися жительки Сумської області,  віком від 21 до  31 року.

За словами начальника УКР ГУНП у Вінницькій області Андрія Дамзіна, жінки приходили до помешкань громадян, представлялися працівниками газової служби та, відволікаючи увагу власників, викрадали кошти.

Дві особи затримані в процесуальному порядку, їм оголошено про підозру. Наразі правоохоронці перевіряють їх на причетність до вчинення інших злочинів на території області.

Правопорушниці свою провину не визнають, пояснюючи свої дії  тим, що кошти збирали в благодійних цілях.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: