У Калинівці екстрено будують інфекційне відділення

У Калинівці екстрено будують інфекційне відділення

Для прискорення будівництва додатково виділили 500 тис. грн

У Калинівці швидкими темпами будують інфекційне відділення. Роботи виконують цілодобово. Завершити планують за два тижні. 

Про це повідомляють у Калинівській районній раді

За 2 тижні у місцевій центральній лікарні здадуть відділення на 25 інфекційних ліжок. 4 з яких будуть боксованими палатами, 2 – напівбоксовані палати, решта – стандартні інфекційні ліжка».

«Це будівництво було планове і проводилось по мірі можливості та наявності фінансування. Але з огляду на ситуацію із поширенням коронавірусу роботи тут тривають майже цілодобово. Наразі повністю підключені електрика та водопостачання, опалення та водовідведення. Завершено стіни та укладається плитка на підлогу. Також встановлено двері та вікна. Плануємо завершити за 2 тижні і відкрити відділення. Пізніше будуть проведені роботи з утеплення даху та фасаду, проведемо благоустрій території. Загалом, при будівництві цього відділення нами дотримано всіх стандартів і всі боксовані палати будуть забезпечені всім необхідним», - сказав голова Калинівської районної ради Василь Поліщук.

Для прискорення будівництва рішенням сесії районної ради додатково виділили 500 тис. грн на придбання обладнання та необхідних матеріалів для інфекційного відділення. 

Як повідомлялось раніше, уночі 23 березня борт привіз в Україну два види тестів: для полімеразної ланцюгової реакції та 250 тисяч тестів для експрес-діагностики. Крім того, доставлено медичні маски різного ступеня захисту, дезінфектори, апарати штучної вентиляції легень та інші засоби, необхідні для боротьби з поширенням COVID-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: