У Калинівському районі пенсіонери розпивали спиртні напої. Гулянка закінчилася різаниною

У Калинівському районі пенсіонери розпивали спиртні напої. Гулянка закінчилася різаниною

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві односельчанки

26 березня в селі Лісова Лисіївка Калинівського району, у будинку місцевого жителя, працівники поліції виявили 72-річну пенсіонерку з ознаками насильницької смерті. Як з’ясувалось, до її вбивства причетний 60-річний власник будинку, з яким потерпіла розпивала напередодні спиртні напої. Зловмисник затриманий у процесуальному порядку, слідчим вирішується питання про оголошення йому підозри.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

«Про виявлення тіла місцевої жительки без ознак життя поліцію повідомила сусідка затриманого. 26 березня вранці підозрюваний прийшов до жінки та повідомив, що в його будинку після спільного застілля померла їх односельчанка. Побачивши у будинку кров, сусідка відразу викликала поліцію», - йдеться у повідомленні.

також зазначається, що після отримання повідомлення про подію, на місце злочину виїхала слідчо-оперативна група Калинівського відділу поліції, експерти-криміналісти та слідчі слідчого управління.

На тілі потерпілої працівники поліції виявили колото-різані рани рук та ніг, численні синці та садна, а у будинку сліди крові й боротьби.

Першим під підозру поліцейських потрапив господар будинку. Свою причетність до вчинення злочину він заперечував. З його слів, напередодні ввечері вони разом з потеплілою розпивали спиртні напої. Після застілля він ліг спати, а прокинувшись вранці, виявив знайому мертвою, що було вночі не пам'ятає.

Проведеною судово-медичною експертизою встановлено, що причиною смерті жінки є травматичний шок та сполучна травма тілі.

Поведеною роботою слідчі та криміналісти зібрали достатньо беззаперечних доказів причетності господаря будинок до вчинення злочину.

На даний час слідчим обласного главку поліції правопорушник затриманий в процесуальному порядку. Його підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такий злочин чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Слідчі дії тривають.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: