У Немирівському районі фура зіткнулась із легковиком. Травмовано четверо людей

У Немирівському районі фура зіткнулась із легковиком. Травмовано четверо людей

Слідчі встановлюють обставини аварі

20 листопада поблизу с. Щітки Вінницького району зіткнулись вантажівка та «Daewoo» на польській реєстрації. У результаті аварії травмувались водій легковика та троє його пасажирів. На місці ДТП працюють слідчі.

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

Близько 10.20 на Немирівській трасі зіткнулись фура та легковик.

Попередньо, водій вантажівки виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі «Daewoo», який рухався в напрямку Вінниці. Водій легковика почав маневрувати, аби уникнути зіткнення, але цього зробити йому не вдалось. Автомобіль зіткнувся з лівою частиною напівпричепа.

У результаті аварії постраждали четверо людей, що знаходились у «Daewoo»: 26-річний водій та троє його пасажирів. Їхні анкетні дані встановлюються. Каретами швидкої допомоги вони доставлені у лікарню.

На місці аварії наразі працює слідчо-оперативна група поліції.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Шановні водії, аби уникнути неприємних ситуацій на дорозі, дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Пам’ятайте, безпечно обрана швидкість, правильно врахована дорожня обстановка та пристебнуті ремені безпеки врятують життя та здоров’я вам та вашим пасажирам.    

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: