У США підтвердили участь американського військового в інциденті з Су-27

У США підтвердили участь американського військового в інциденті з Су-27
Фото з місця трагедії: Марія Лехова/ «20 хвилин. Вінниця»

У повідомленні не вказано, яке саме відношення до інциденту має військовослужбовець США

Командування військово-повітряних сил США в Європі підтвердило інформацію про участь американського військовослужбовця в інциденті з винищувачем Су-27, який зазнав аварії під час багатонаціональних навчань «Чисте небо-2018» у Вінницькій області.

«Ми можемо підтвердити, що в цьому інциденті брав участь військовослужбовець США. В даний час проводиться розслідування. Ми надамо додаткову інформацію по мірі її надходження», - йдеться в повідомленні.

У повідомленні не вказано, яке саме відношення до інциденту має військовослужбовець США.

Раніше на сторінці Генштабу ЗСУ спочатку з'явилася, а потім була видалена інформація про загибель американця у аварії винищувача Су-27.

Нагадаємо, під час військових навчань у вівторок, 16 жовтня, впав літак ЗСУ Су-27. Інцидент стався близько 17 години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник). Пілоти літака загинули.

Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них).

Згодом очевидці розповіли про падіння Су-27 на Вінниччині (фото та відео з місця трагедії).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: