У Вінниці діти-сироти отримали ключі від квартир

У Вінниці діти-сироти отримали ключі від квартир

Ключі від чотирьох квартир вручили вінничанам

Субвенція з державного бюджету місцевим виділяється на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.
Про це інформує прес-служба Вінницької міської ради, повідомляє «Главком».

«Ви знаєте, що другий рік поспіль, вперше за часів незалежності, діє державна програма за підтримки  прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана і уряду щодо придбання квартир для дітей-сиріт. Тобто, для молодих людей, які фактично опинилися в складних життєвих умовах, які росли без батьківського піклування. У минулому році завдяки цій програмі ми змогли придбати 5 квартир, а в цьому році - 4. Сьогодні ми вітаємо нових власників квартир. Я вважаю, що це дуже правильно, що держава разом з органами місцевого самоврядування приділяє увагу різним категоріям населення, які потребують допомоги. Важливо підтримувати молоде покоління. Ми фактично створюємо нормальні побутові умови, аби молоді люди могли розвиватися і працювати на благо своєї держави і територіальної громади.  Хочу привітати новоселів із чудовою подією, аби у ваших домівках був затишок, лунав дитячий сміх, щоб ви знайшли себе в житті», – каже міський голова Сергій Моргунов.
Квартири придбано для дітей-сиріт віком від 16 до 18 років, а також осіб з їх числа віком від 18 до 23 років, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Вінницької міської ради. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: