У Вінниці двоє молодиків здійснили розбійний напад на магазин

У Вінниці двоє молодиків здійснили розбійний напад на магазин

поліція затримала підозрюваного у розбійному нападі на магазин

28 березня близько третьої години ночі двоє чоловіків в масках зайшли до цілодобового магазину на вулиці Київській, та, погрожуючи пістолетом, забрали гроші з каси. Одного з нападників патрульні поліцейські оперативно затримали, другого розшукують.

Про це інформує прес-служба Національної поліції у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

На місце події одразу прибули екіпажі патрульної поліції, які забезпечували публічну безпеку поруч із місцем злочину та слідчо-оперативна група поліції. 

За словами начальника Вінницького відділу поліції Сергія Синявського,  завдяки  свідченням потерпілої та камерам відеоспостереження, які зафіксували момент нападу, було надано орієнтування з детальним описом підозрюваних осіб усім мобільним екіпажам поліції.

На вулиці Стрілецькій екіпаж патрульної поліції у складі лейтенантів поліції Івана Марухно та Дмитра Марценюка помітив підозрілу особу, яка відразу почала тікати.

Поліцейські наздогнали зловмисника в під’їзді будинку та, застосувавши заходи фізичного впливу, затримали.

Під час поверхневого огляду у затриманого вилучили маску та грошові кошти у розмірі 1500 грн. Правопорушником виявився 38-річний місцевий житель.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Поліцейські вживають заходів по затриманню іншого співучасника злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: