У Вінниці можуть з’явитися безкоштовні зарядні пристрої для електромобілів

У Вінниці можуть з’явитися безкоштовні зарядні пристрої для електромобілів

Містяни вважають, що їх має бути не менше 15-20

Не виключено, що у Вінниці, вже найближчим часом, можуть з’явитись безкоштовні зарядні пристрої для електромобілів. Таку пропозицію розмістив на сайті електронних петицій містянин Віталій Юрійович Плясовиця. Судячи з повного співпадіння імені, то це знаний у місті архітектор.

Містянин пропонує встановити у Вінниці безкоштовні зарядні пристрої для електромобілів. Це, мовляв, стимулюватиме вінничан швидше пересідати із бензинових автомобілів на машини з електричною тягою. (Хоча, мабуть, найкращим стимулом для цього були б високі зарплати містян.)

Автор петиції наголошує на тому, що у міста є план впровадження електромобілів. Місця встановлення зарядних пристроїв можна було б окремо обговорити з жителями міста на спеціально створеному для цього сайті. Чоловік вважає, що це було б невеликим навантаженням на міський бюджет, а користь від встановлення таких пристроїв очевидна.

«15-20 зарядних пристроїв бюджет міста не відчує. Також встановити термін використання безкоштовної зарядки, наприклад, 2-3 роки», – пише автор петиції.

Слід зауважити, що на ця пропозиція з’явилась на сайті петицій сьогодні, і її вже підтримали 27 містян.

…О! Поки писалась ця інформація їх уже стало 30.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: