У Вінниці оголосили конкурс на ідеї, які спрямовані на розвиток туристичного потенціалу міста

У Вінниці оголосили конкурс на ідеї, які спрямовані на розвиток туристичного потенціалу міста

До 12 січня приймаються проектні ідеї для підвищення туристичного потенціалу міста

Найкращі проекти будуть включені до стратегії розвитку туризму Вінниці.

З липня 2019 року Вінницька міська рада разом із представниками і представницями музеїв, готельного, ресторанного, туристичного бізнесу та громадськості за підтримки проекту Федерації канадських муніципалітетів ПРОМІС активно працюють над розробкою стратегії розвитку туризму Вінниці до 2030 року.

У результаті чотирьох зустрічей робочих груп сформовано SWOT-аналіз і дерево цілей майбутньої туристичної Вінниці. Щоб максимально врахувати думки містян, які не залучені до розробки туристичної стратегії, але мають ідеї щодо розвитку туризму в нашому місті, оголошено відкритий набір проектних ідей.

Тож якщо ви маєте думки, як підвищити туристичний потенціал Вінниці, знаєте, чого саме не вистачає туристам в нашому місті та як зробити його туристично привабливішим, а головне — готові долучатися до змін, заповнюйте коротеньку форму за посиланням. Прийом заявок триває до 12 січня 2020 року.

«Зверніть увагу: це не ґрантовий конкурс і ми не гарантуємо фінансування проектів, що подаються. Але найкращі ідеї (за визначенням експертів) увійдуть до туристичної стратегії Вінниці. Проектні ідеї можна готувати у чотирьох стратегічних напрямах: формування туристичних продуктів для різних цільових груп, розвиток інфраструктури туризму; підвищення якості послуг, кадрового забезпечення та комунікацій в туризмі; маркетинг і промоція. Джерелами фінансування можуть бути кошти місцевого та державного бюджетів, а також залучених ґрантів, фондів та інвесторів», - розповів директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені.

Після завершення прийому проектних ідей відбудеться туристичний хакатон «TourMIX: заміксуй туризм у Вінниці», під час якого ви зможете допрацювати свої ідеї з менторами, знайти команду або підсилити наявну фахівцями. Детальна інформація про хакатон і дата його проведення будуть оголошені незабаром.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: