У Вінниці поліція затримала квартирного крадія-рецидивіста

У Вінниці поліція затримала квартирного крадія-рецидивіста

Місцеві жителі затримали злочинця та передали поліції

27 лютого у Вінниці працівники поліції затримали квартирного крадія, на рахунку якого десятки крадіжок цінних речей з помешкань вінничан. Цього разу зловмисника застала у кімнаті власної квартири її літня господарка. Злодія, який кинувся навтьоки, затримали зять потерпілої та випадковий свідок. Чоловіки викликали поліцію. 

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції у Вінниці, повідомляє «Главком».

«До Вінницького відділу поліції звернулась 76-річна вінничанка та повідомила, що, повернувшись додому близько 14.30, у кімнаті власної квартири вона виявила  невідомого чоловіка. Він відштовхнув її від дверей та втік. За декілька хвилин після цього додому повернувся зять потерпілої. Поки жінка йому розповідала про інцидент, який щойно стався, зловмисник через вікно знову заліз у її квартиру, розташовану на першому поверсі. Цього разу зять потерпілої кинувся його наздоганяти. Затримати злодія допоміг чоловік, який став випадковим свідком події», - йдеться у повідомленні.

Як розповів заступник начальника Вінницького відділу поліції Сергій Химич, правопорушником виявися 36-річний вінничанин. Раніше він неодноразово потрапляв в поле зору поліції і має судимості за крадіжки та вбивство.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 162 КК України (порушення недоторканності житла). Йому загрожує обмеження волі до трьох років.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: