У Вінниці привітали матерів-героїнь

У Вінниці привітали матерів-героїнь

Місцева влада не забула про родини, у яких народилися немовлята на новорічні свята

У Вінницькій міській раді урочисто привітали матерів які народили немовлят у Новий рік та Різдво. У ці дні у Вінниці народилось 14 дітей. Родини, де з’явилися діти на свята, отримали коляски, м’які іграшки, квіти та вітальні листівки.

Також у мерії вручили державні нагороди ще чотирьом вінничанкам, які стали матерями-героїнями. Почесне звання жінкам присвоєно за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку. Відзнаки отримали чотири жінки: дві матері п’ятьох дітей – Ольга Вітюк та Марія Зелінська, матір шістьох дітей Світлана Литвак та сімох дітей – Олена Говорухіна.

Міський голова привітав родини з поповненням та матерів-героїнь з отриманням державних нагород.

«Ці чотири жінки разом мають 23 дитини. Це дуже серйозна відповідальність, адже одна справа дати дітям життя, а інша – виховувати своїх діточок, щоб вони знайшли в житті достойне місце, були справжніми патріотами міста і держави. Хочу подякувати вам, шановні мами, за виховання ваших дітей, за вашу материнську відданість і побажати вам та вашим родинам здоров’я, благополуччя.

Також у нас є гарна традиція вітати вінничан, які стали батьками в новорічну та різдвяну ночі. У нас цікава статистика: в минулому році народилося на свята 14 діточок і стільки ж в цьому році. Хочу побажати вам та вашим дітям здоров’я, благополуччя, щоб вони достойно росли на радість батькам і були здорові», – сказав міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: