У Вінниці розпочався опалювальний сезон

У Вінниці розпочався опалювальний сезон

В обласному центрі до тепла почали підключати заклади соціальної сфери

У Вінниці підключили до теплопостачання вже 25% шкіл, садочків та лікарень.

Про це повідомила Укрінформу в. о. начальника відділу документообігу, роботи зі ЗМІ і громадськістю КП Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Шпікіна.

За її словами, станом на 11-ту годину 9 жовтня теплоносій подано до 63 закладів соціальної сфери, з наявних 244. "Це садочки, школи і заклади охорони здоров’я», - зазначила Шпікіна.

Також вона зазначила, що з 244 закладів соціальної сфери міста на ДНЗ, школи та медустанови припадає 110 об’єктів. Наразі заявки на підключення до тепла подали менше 100 організацій. З них підключили до тепла 36 садочків, 19 загальноосвітніх навчальних закладів та 8 закладів охорони здоров’я. Теплоносій у ці установи подається безперебійно, відповідно до усіх норм.

Опалювальний сезон у Вінниці розпочався 8 жовтня з підключення до тепла закладів соціальної сфери. Що ж стосується житлового фонду, опалювальний сезон для багатоповерхівок розпочнеться з 15 жовтня.

Раніше в обсерваторії повідомили, що метеорологічне літо у Києві, яке розпочалось 29 квітня, завершилось 22-го вересня і загалом тривало 147 днів. Кліматологи обсерваторії визначили, що воно було на 28 днів більшим за норму. Синоптики повідомляли, що киян у жовтні ще очікує бабине літо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: