У Вінниці триває будівництво твердопаливної котельні

У Вінниці триває будівництво твердопаливної котельні

Котельна буде розташована на вулиці Зулінського

У рамках проекту «Реконструкція системи теплозабезпечення мікрорайону Зулінського – Київська» триває будівництво твердопаливної котельні потужністю 3,3 МВт за адресою: вулиця Зулінського, 9, яку було розпочато 1 лютого 2018 року.

Про це інформує прес-служба комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго», повідомляє «Главком».

Станом на 13 березня 2018 року проведено наступні роботи:

  • Планування території будівництва - на 100 %;
  • Земляні роботи під твердопаливну котельню - на 90%;
  • Влаштування пальового поля під димову трубу  - на 75 %.

Будівництво твердопаливної котельні включає: спорудження будівлі твердопаливної котельні з монтажем основного обладнання потужністю 3,3 МВт, складу тріски, вагів, зовнішніх інженерних мереж та благоустрою. Побудований комплекс буде поступово підключений до мереж газової котельні, що дасть можливість збільшити виробництво теплової енергії майже до 17 MВт та, у свою чергу, можливість використання альтернативних видів палива (деревної тріски).

Проект з будівництва твердопаливної котельні буде реалізовано за рахунок коштів КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» та Вінницької міської ради у розмірі 29 млн. гривень та грантових коштів Швейцарської конфедерації у вигляді безкоштовної поставки новітнього обладнання та надання супутніх послуг на загальну суму близько 1,7 млн швейцарських франків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: