У Вінниці відбудеться міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств

У Вінниці відбудеться міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств

У субботу розпочнеться другий професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC»

31 березня о 20:00 у спорткомплексі «Нокаут» розпочнеться другий професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC». Це буде одна з основних спортивних подій року. Учасниками змагання стануть провідні бійці з різних куточків України, Молдови, Азербайджану, Афганістану. Серед учасників будуть й вінничани. Про цей йшлось сьогодні під час прес-конференції, яка відбулась у приміщенні міської ради.
Про це інформує прес-служба міськради Вінниці, повідомляє «Главком».
Змішані єдиноборства (ММА) – один з найпопулярніших видів спорту на планеті. Торік у Вінниці провели перший турнір із серії «Road to WWFC». Він викликав великий інтерес вболівальників і зібрав аншлаг у залі. Проведення такого престижного змагання позитивно впливає на спортивний імідж міста і слугує популяризацією здорового способу життя. А також дає можливість вінницьким бійцям потрапити до міжнародного професійного рейтингу.    
Наприкінці березня у Вінниці за підтримки голови Вінницької ОДА, Вінницької міської ради та численних партнерів відбудеться уже другий професійний міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств. До нашого міста приїдуть провідні спортсмени не лише з різних  куточків України, а й з Молдови, Азербайджану та Афганістану. Серед учасників другого професійного міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств будуть й вінничани. 
Турнір «Road to WWFC»  пройде 31 березня у спорткомплексі «Нокаут». Початок – о 20:00.  Прихильникам єдиноборств радять придбати квитки заздалегідь. Адже кількість місць у глядацькій залі обмежена. До речі, 30 березня у ТРЦ «Скай-парк» відбудеться церемонія зважування всіх учасників турніру. Її зможуть відвідати всі охочі. 

В рамках турніру пройде 12 рейтингових поєдинків у різних вагових категоріях. А також бій за пояс претендента «Road to WWFC»  (у ваговій категорії до 84 кг). Він дає можливість спортсмену далі поборотися за титул чемпіона світу. 
Серед учасників другого професійного міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств будуть й вінничани. «Це переможці і призери чемпіонатів України з фрі-файту, ММА, годзюрю-карате, ушу-саньда тощо. Після першого турніру  зі змішаних єдиноборств у Вінниці чимало наших провідних  спортсменів вдало виступали на професійному рівні. В тому числі – і в системі турнірів  WWFC, MMA Pro, PFU та інших престижних міжнародних організацій. Також у вінницьких бійців є чудові результати серед аматорів. Приміром, наші земляки нещодавно стали чемпіонами України з фрі-файту», – розповідає офіційний регіональний представник Міжнародної бійцівської ліги WWFC, депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров. 
«Для Вінниці змішані єдиноборства – це практично новий вид спорту. Не так давно ми разом з небайдужими до цього виду спорту людьми почали його розвивати і за короткий проміжок часу досягли серйозних успіхів. Змішані єдиноборства користуються великою популярністю у світі та Україні», – сказав голова комітету з питань фізичної культури та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.
Начальник управління з фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації Сергій Чернявський розповів, що професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC» проходитиме у Вінниці вдруге. В минулому році на трибунах не було вільного місця, тому в цьому році також було прийнято рішення підтримати проведення цих змагань. Сергій Чернявський повідомив, що сьогодні на Вінниччині розвивається 94 види спорту. Кожного року в області проходять 3-5 міжнародних змагань по різних видах спорту. Минулого року відбулось 46 державних змагань, з яких 37 проведено саме у місті Вінниці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: