У Вінниці відкриють простір для підтримки ветеранів Veteran Hub

У Вінниці відкриють простір для підтримки ветеранів Veteran Hub

Простір для співпраці різних людей та організацій, які готові підтримувати ветеранів

У Вінниці планують відкрити Veteran Hub. Це простір для співпраці різних людей та організацій, які готові підтримувати ветеранів. Наразі організатори шукають приміщення, партнерів та набирають команду.  

Про це повідомляє видання «Армія.Inform». 

Окрім Вінниці, ветеранський простір функціонуватиме в Дніпрі та Києві. Veteran Hub створений для централізованого надання послуг ветеранам, працівникам сектору безпеки, їхнім рідним та близьким, а також підтримки процесу їхньої інтеграції в цивільне життя. 

Відбір міст, у яких мала відкритися платформа, тривав кілька місяців і базувався на декількох критеріях. Зокрема, були проаналізовані дані щодо кількості ветеранів та співвідношення із загальною кількістю мешканців у кожному регіоні України,  опрацьовані дані про чисельність військових частин, середньої заробітної платні та рівень безробіття.

«Ми спиралися на такі показники регіону як кількість ветеранів на душу населення, аби зрозуміти, наскільки сильним є вплив ветеранської спільноти в певному регіоні. Також під час вибору міста для нас був важливий такий показник, як розміщення військових підрозділів на території регіону, адже військовослужбовці – це також наші потенційні отримувачі послуг, наша цільова аудиторія», - розповіла Роксолана Процко, регіональна менеджерка Veteran Hubу Вінниці. 

Наразі розпочинається відбір працівників у команду ветеранського простору із місцевих мешканців. Перевага надається ветеранам. Співробітників готуватимуть за певними процедурами та тренувальними програмами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: