У Вінниці водій-порушник кілометр протягнув на своєму авто людину

У Вінниці водій-порушник кілометр протягнув на своєму авто людину

Гонитву за порушником зафіксувала камера патрульної автівки

Майже кілометр протягнув на своєму авто водій-втікач водія розбитої автівки. Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Вінниці, повідомляє «Главком».

Екіпаж патрульних рухався по вулиці Київській. На перехресті з вулицею Гонти поліцейські помітили пошкоджений автомобіль Daewoo Lanos. Подія трапилась 7-го грудня близько 16-ї години.

Під'їхавши ближче, водії та перехожі почали вказувати інспекторам у напрямку вулиці Станіславського. Патрульні зрозуміли, що інший учасник пригоди, ймовірно, рухається в тому напрямку.

Через кількасот метрів від місця події поліцейські помітили автомобіль Rover. Наздоганяючи транспортний засіб, патрульні побачили, що на водійських дверцятах повисла людина - руки чоловіка затиснуло боковим склом. Інспектори зупинили транспортний засіб шляхом блокування. Передня частина автомобіля мала пошкодження.

З'ясувалось, що це автівка іншого учасника дорожньо-транспортної пригоди, а чоловік на дверцятах - 21-річний водій пошкодженого Daewoo Lanos.
Патрульні затримали 29-річного керманича автомобіля Rover, оскільки він намагався втекти з місця ДТП та затиснув склом бічних дверей руки іншого учаника події, котрий намагався його зупинити.

В салоні Daewoo Lanos на момент ДТП знаходився пасажир, який разом із водієм звернувся по допомогу лікарів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: