У Вінниці злодій накинувся з ножем на таксиста

У Вінниці злодій накинувся з ножем на таксиста

Поліцейські затримали підозрюваного

4 квітня о 5 год у м. Вінниці з ножовими пораненнями госпіталізували 20-річного вінничанина. Поліцейські встановили та затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

За словами начальника Вінницького міського відділу поліції Сергія Синявського, тілесні ушкодження потерпілий отримав під час бійки біля одного з розважальних закладів м. Вінниці.

Поліцейські прибули до розважального закладу після надходження виклику по «102» та припинили протиправні дії. Частину учасників події затримали. З камер відеонагляду вилучено відео, яке долучено до матеріалів розслідування.

Того ж дня поліцейські встановили та затримали за місцем проживання підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень потерпілому. Вилучено його одяг зі слідами крові.

За попередніми даними, у компанії з трьох молодих людей відпочивала у розважальному закладі. На вулиці у них виник конфлікт з таксистом, який переріс у бійку. Таксист викликав на допомогу своїх колег. В результаті один із них отримав ножові поранення.

Наразі 26-річний зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу на період досудового розслідування.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Крім того, в діях учасників події вбачаються ознаки кримінального правопорушення , передбаченого ст.296 КК України (хуліганство). В ході слідства буде дана правова оцінка дій іншим учасникам інциденту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: