У Вінницькій області матір замовила вбивство сина за 10 тис. грн

У Вінницькій області матір замовила вбивство сина за 10 тис. грн

Слідчі оголосили про підозру жінці

6 лютого у селі Черепашинці Калинівського району на території власного господарства з ознаками насильницької смерті був виявлений 57-річний чоловік. Двох підозрюваних у його вбивстві поліція затримала через кілька днів. Як з’ясувалося в ході досудового розслідування, вбивство чоловіка замовила його рідна матір. Жінку взяли під варту.

Про це інформує відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

«Про виявленого мертвим потерпілого на території  у поліцію повідомив його брат. За висновком судово-медичного експерта, смерть чоловіка настала внаслідок множинних рубаних ран голови», - йдеться у повідомленні.

Також правоохоронці зазначають, що за зібраними речовими доказами та вжитими оперативними заходами поліція через кілька днів затримала осіб, причетних до вбивства потерпілого. Ними виявились сусіди загиблого віком 41 та 53 років. Коли потерпілий повернувся додому, один із зловмисників напав на нього та сокирою наніс численні смертельні ушкодження. Другий зловмисник стояв неподалік та спостерігав, щоб ніхто із сторонніх осіб не став свідком злочину.   

Як розповів начальник Головного управління Нацполіції Вінниччини Юрій Педос, в ході досудового розслідування було встановлено, що вбивство чоловіка замовила його рідна матір. Між жінкою та її сином тривалий час були неприязні стосунки через нерухоме майно. Щоб вирішити питання на свою користь, жінка за 10 тисяч гривень замовила вбивство сина. Виконавці  знайшлись швидко – двоє чоловіків, які жили по-сусідству і один з них часто допомагав жінці по господарству.

За вчинення замовного вбивства з корисливих мотивів відповідно до п.12 ч.2 ст. 115 КК України зловмисникам загрожує довічне ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: