У Вінницькій області припинив діяти воєнний стан

У Вінницькій області припинив діяти воєнний стан

Сьогодні, 26 грудня, на Вінниччині припинив діяти особливий режим, який тривав протягом місяця. Його запровадили з 26 листопада

Воєнний стан в Україні ввели з 14 години 26 листопада 2018 року терміном на 30 діб - до 14 години дня 26 грудня 2018 року. Він розповсюдився на 10 областей, які межують з Російською федерацією, або можуть стати місцем для наступу ворожих військ. Вінниччини, зокрема, потрапила до переліку через сусідство з невизнаною республікою Придністров'я. 

На засідання Ради національної безпеки та оборони, яке ініціював Президент 26 грудня, Петро Порошенко повідомив, що не продовжуватиме воєнний стан. За його словами, за цей місяць країна підвищила власну обороноздатність, була здійснення передислокація військових сил та доукомплектовано бригади з числа резерва першої черги. 

За час воєнного стану у Вінницькій області діяли мобільні блокпости поліції, де перевіряли підозрілі автомобілі. Також Рада оборони Вінниччини заборонила полювання в прикордонних Ямпільському та Піщанському районах, а також ввела обмеження на носіння військової форми. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: