У Жмеринці представили нового прокурора

У Жмеринці представили нового прокурора
Керівник Жмеринської місцевої прокуратури Олександр Гуцол

Жмеринську місцеву прокуратуру очолив Олександр Гуцол. До цього він обіймав посаду 1-го заступника керівника Вінницької місцевої прокуратури Вінницької області

У понеділок, 12 листопада, заступник прокурора Вінницької області, старший радник юстиції Андрій Шпортун зачитав наказ Генерального прокурора України №193 від 9 листопада 2018 року, відповідно до якого на посаду керівника Жмеринської місцевої прокуратури терміном на 5 років призначено радника юстиції Олександра Гуцола.

Нового керівника Жмеринської місцевої прокуратури Олександра Гуцола заступник прокурора області охарактеризував як професійну та цілеспрямовану особистість.

Представлення нового прокурора відбулося за участі колективу прокуратури та представників міської і районного влади, Служби безпеки України, міськрайонного суду, виконавчої служби, відділу поліції та інших державних установ.

У своєму зверненні прокурор місцевої прокуратури Олександр Гуцол запевнив, що всі зусилля буде спрямовувати на збереження законності і правопорядку на Жмеринщині. «Переконаний, що колектив, який я очолив, потужний та серйозний. І всі разом ми зможемо досягнути тих результатів, яких від нас очікує суспільство та держава», – зауважив Олександр Олександрович.

Олександр Гуцол народився 11 березня 1983 року у селі Слобода-Яришівська Могилів-Подільського району. Випускник Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. Трудову діяльність розпочав юрисконсультом на одному з підприємств Харківської області. В органах прокуратури розпочав діяльність у 2004 році з посади старшого слідчого прокуратури Замостянського району Вінницької області. Останнє місце роботи перед призначенням – посада першого заступника керівника Вінницької місцевої прокуратури Вінницької області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: