У Жмеринці пройдуть навчання з територіальної оборони

У Жмеринці пройдуть навчання з територіальної оборони

Участь у навчаннях приймуть близько 100 чоловік

Відповідно до плану підготовки у період з 11 по 15 червня 2018 року у місті Жмеринка пройдуть навчальні збори із військовозобов’язаними одного із підрозділів територіальної оборони. 

Під час проведення навчальних зборів учасники набудуть та відпрацюють навички з вогневої, тактичної, інженерної, медичної підготовки. Заняття з учасниками зборів проведуть військові, які приймали участь у бойових діях на Сході України.

У період навчань військовозобов’язані будуть забезпечені житлом, військовою формою та харчуванням.  На весь період проведення навчальних зборів буде здійснюватися медичне забезпечення на базі стаціонарного медпункту табору.

Головним завданням таких навчань є відновлення військових навичок  військовозобов’язаних, які вони отримали під час служби у Збройних Силах. Тим, хто не служив  навчання допоможуть отримати якісну кваліфікаційну підготовку.

Після закінчення зборів особи, які  пройшли підготовку і виявили бажання захищати свою країну зможуть підписати контракт із Збройними Силами України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: