Вбивство сім'ї у Вінниці: мешканці будинку збирають кошти на похорон

Вбивство сім'ї у Вінниці: мешканці будинку збирають кошти на похорон
Рік тому подружжя розлучилося...

Правоохоронці затримали підозрюваного

Перед Новим роком у Вінниці сталося жахливе вбивство. У квартирі знайшли тіла двох жінок, 7-річного хлопчика та покалічені 3-річну дівчинку, яка згодом померла у лікарні. Вину на себе взяв голова сімейства.

Трагедія сталася в останній день 2018 року, ввечері 31 грудня.

«Слідством відпрацьовувалися усі можливі версії трагедії, внаслідок якої загинула родина. Проведені слідчі та оперативні заходи дозволили визначитися з ключовою версією вбивства – чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт. Рік тому подружжя розлучилося, матір зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були гарні відносини. Відтак, за попередньою інформацією слідства, підозрюваний міг вбити рідних людей під час чергової сварки. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він надав інформацію слідству, де викинув молоток, яким завдавалися смертельні удари.  Поліцейські відшукали та вилучили знаряддя злочину», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Найменша потерпілаНайменша потерпіла

Тим часом, вінничанин Андрій Гайдай пише у фейсбук, що збирають гроші на похорони.

«Голова ОСББ будинку на Академічному, в якому 31 грудня в білий день зарізали цілу сім’ю, збирає кошти на похорон, так як сім‘я загиблої з Хмільницького р-ну с. Білий рукав. Батько сім’ї вже затриманий та за попередніми даними визнав вину. Сім‘я не заможна, тому по змозі, хто скільки може, здайте кошти, щоб гідно провести в останню путь діток, їх маму та бабусю. Прошу хоча б по гривні, але допомогти сім’ї з таким горем», — йдеться у повідомленні.

До посту чоловік додає реквізити: 4731219103154849 Клецко Валентина.

Також про допомогу просить Світлана Синченко.

«Дорогие друзья! Давайте все вместе поможем родным простится и похоронить семью которая жестоко была убита в канун Нового года, к этому никто не был готов... к такому нельзя быть готовым! 4149497865899548 Патраманська Анастасия (кума и племянница погибших)», — йдеться у повідомленні.

Стало відомо, що затриманий працював та гарно заробляв. Кажуть, що мав дві сім'ї. Поки трагедія окута таємницями.

Деталі дивіться у сюжеті:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: