Вінничанка, яка втратила ногу в АТО, перемогла в конкурсі краси

Вінничанка, яка втратила ногу в АТО, перемогла в конкурсі краси

Ольга Бенда стала переможницею конкурсу краси серед військових «Miss Military Fantasy»

Вінничанка Ольга Бенда пішла на війну два роки тому. Була кухаркою 72-ї бригади. Як повідомляє спільнота «Бойовий бюлетень», навесні 2017 року дівчина потрапила під ворожий обстріл у районі Авдіївки. Уламком снаряда їй фактично розтрощило ногу. Кінцівку довелося ампутувати.

Спочатку Ольга пересувалася в інвалідному візку. Але, отримавши протез, мужня військова пішла у спортзал, почала тренуватися і навіть танцювати. 

Під час довгої реабілітації жінку підтримував коханий чоловік Олексій, з яким вона познайомилася на службі. Коли Ольга стала краще почуватися, поїхала на війну як волонтер. Пояснює, що після пережитого не змогла залишатися вдома, тому влаштувалася на роботу у столичний військкомат діловодом.

Нещодавно Ольга вирішила взяти участь у конкурсі краси серед жінок військових «Miss Military Fantasy». Консурс з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру проводила спільнота «Бойовий бюлетень». Участь взяли 124 українки, які були в АТО. Для цього жінки викладали на сайті свої фото, а користувачі за них голосували. Ольга Банда набрала 16203 голосів і отримала перемогу.

Найгарнішу жінку серед військових особисто привітав із перемогою начальник Генштабу Віктор Муженко. У найближчих планах Ольги – змагання між ветеранами АТО і участь в Invictus Games («Іграх нескорених»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: