Вінниччина вже отримала майже дві тисячі «пакунків малюка»

Вінниччина вже отримала майже дві тисячі «пакунків малюка»

23 жовтня регіон отримав чергову партію «пакунків малюка»

Директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна розповіла, що надійшло 462 комплекти для новонароджених та їх  матусь.

«Із тих комплектів, які надійшли сьогодні -  66 пакунків будуть направлені в пологові будинки області , решту - відвеземо матусям додому, яких виписали із пологових . Завдяки тому, що наша область забрала, ті партії «пакунків малюка» від яких відмовлялися інші регіони,  через те що не хотіли приймати їх у вихідний, ми закриваємо потребу по 22 жовтня, тобто віддаємо тим хто народив по цей час», - уточнила Наталя Заболотна.

Загалом із початку дії проекту , який реалізується в рамках Меморандуму порозуміння між урядом України та ООН,  вінницький регіон вже отримав 1973 «пакунки малюка».  Завдяки злагодженій роботі всіх структур та відпрацьованій логістиці усі комплекти були роздані породіллям. Одні отримували їх ще у пологових, інші – безпосередньо вдома.

Поставкою комплектів для новонароджених займається Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС). Загалом до складу «пакунків» входить одяг для дитини віком від 0 до 3 місяців та від 3 до 6 місяців; засоби догляду, гігієни, плед, матрац та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: