Вінницького поліцейського, який причетний до смерті соратника Гриценка, взяли під варту

Вінницького поліцейського, який причетний до смерті соратника Гриценка, взяли під варту
Олександр Комарніцький 23 червня помер у лікарні

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави

Суд змінив запобіжний захід поліцейському, внаслідок конфлікту з яким був смертельно травмований член партії «Громадянська позиція» Олександр Комарніцький.

Про це 3 липня повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

Зазначається, що підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

«Раніше суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За сприянням співробітників Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, які входять до складу групи, що займається розслідуванням, правоохоронці подали апеляцію з клопотанням на зміну запобіжного заходу. Сьогодні Хмельницький апеляційний суд задовольнив клопотання щодо оскарження», - заявили в поліції.

Нагадаємо, співробітник поліції підозрюється у перевищенні службових повноважень. У червні у Вінниці він вступив у конфлікт з чоловіком, внаслідок чого потерпілий отримав тілесні ушкодження. 23 червня чоловік помер у лікарні.

Відповідно до за ч.3 ст.365 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як відомо, 11 червня близько 23:00 у Вінниці поліцейський, перебуваючи на службі, запропонував Комарніцькому бути присутнім як понятому під час проведення слідчих дій. Однак чоловік відмовився.

Тоді у поліції заявили, що Комарніцький спровокував конфлікт та намагався вступити з правоохоронцем в сутичку. Як наслідок, чоловік впав і отримав закриту черепно-мозкову травму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: