Завідувачку дитячим садком з Могилів-Подільського підозрюють у розкраданні 180 тис. грн

Завідувачку дитячим садком з Могилів-Подільського підозрюють у розкраданні 180 тис. грн

Суд залишив жінку під домашним арештом

Завідувачку дитячим садком Ларису Волошину підозрюють у розкраданні 180 000 гривень бюджетних коштів, які підозрювана витратила нецільово. Її підозрюють у фіктивному оформленні на роботу 13 людей, зарплату яких вона привласнювала.

Про це інформує прес-служба Апеляційного суду Вінницької області, повідомляє «Главком».

«12 березня, колегія суддів під головуванням Євгена Нагорняка залишила під цілодобовим домашнім арештом завідувачку одного з Могилів-Подільських дитсадків Ларису Волошину. Також колегія суддів погодилася з рішенням суду першої інстанції про відсторонення начальниці від посади», - йдеться у повідомленні суду.

Також зазначається, що адвокат підозрюваної намагався довести, що цілодобовий домашній арешт – надто суворий запобіжний захід, бо він порушує конституційні права Лариси Волошиної, зокрема, право на працю. Говорив, вона – єдина годувальниця в сім’ї.  Живе разом з хворою матір’ю, дочкою, зятем і внуком.

Нагадаємо, 15 січня цього року завідувачці дитсадка оголосили підозру про вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст.366 України (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів), ч.2 і ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем;  заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинені повторно).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: