З'явилося відео останнього зльоту розбитого в аварії винищувача Су-27

З'явилося відео останнього зльоту розбитого в аварії винищувача Су-27
Скріншот з відео

На відео видно, як пілоти Су-27УБ готуються до виконання польоту

Генеральний штаб Збройних сил України в середу опублікував відео, на якому зображена підготовка до польоту 16 жовтня пілотів винищувача Су-27УБ, а також їхній останній зліт.

Відповідний ролик з'явився на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

Зокрема, на відео видно, як пілоти Су-27УБ готуються до виконання польоту. Також показаний зліт винищувача, а в кінці відео - заставка на згадку про льотчика Івана Петренка.

Раніше Військова прокуратура Центрального регіону повідомила, що на аеродромах в Миргороді і Староконстянтинові вилучено льотну документацію та документи на літак, який впав на Вінниччині.

Нагадаємо, під час військових навчань у вівторок, 16 жовтня, впав літак ЗСУ Су-27. Інцидент стався близько 17 години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник). Пілоти літака загинули.

Командиром екіпажу був полковник Іван Петренко, заступник командира з авіації – начальник авіації повітряного командування «Схід» Повітряних сил Збройних сил України.  Дані другого пілота обіцяють повідомити пізніше.

Винищувач Су-27 УБ із бортовим номером 70 належав 831 бригаді тактичної авіації із Миргорода Полтавської області.

Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: