Чоловіки не могли стримати сліз. Вінничани попрощалися із вбитою сім'єю

Чоловіки не могли стримати сліз. Вінничани попрощалися із вбитою сім'єю
31 грудня 2018 року, в одній з вінницьких квартир, було знайдено вбитою цілою родину

У Вінниці відбулося прощання з убитими в мікрорайоні «Академічний»

Вбитих забрали від під'їзду, у квартирі якого росли діти до переїзду родини в мікрорайон Академічний. Їх відвезли в село Білий Рукав на Вінниччині, де потім поховають.

У трунах були тіла матері нині підозрюваного Анатолія Валентини Малєц, його колишньої дружини Надії. А також дітей: хлопчика семи років Дениса та трирічної Світлани.

Біля багатоповерхівки почали збиратися люди, які прийшли попрощатися з убитими. Коли відкрити чотири труни, які привезла міська ритуальна служба, навіть чоловіки не могли стримати сліз. Здебільшого на прощанні були люди старшого віку.

Про Анатолія, який тепер є підозрюваним у справі, казали, що чоловік гарний. Навіть п'яним його ніколи не бачили, не бачили, щоб нецензурно висловлювався. Коли ріс тут, то не водився із поганою компанією.

«Діти його тут росли, у пісочниці гралися. Родина була спокійною. Його мати дуже любила невістку. Казала до неї: «Моя Надя, донечка», - розповідають сусіди.

Сусіди додали, що батько підозрюваного помер чотири роки тому. З того часу чоловік дещо змінився характером.

«Через стінку чув, як він інколи кричав не своїм голосом. У мене аж руки й ноги трусилися, коли я це чув», - каже один із сусідів.

31 грудня в одній із квартир у мікрорайоні Академічний знайшли мертвими двох жінок, а також 7-річного хлопчика Дениса. Ще одна дитина, дівчинка Світлана, якій було три роки, від травми голови пізніше померла в лікарні.

Медиків викликав батько вбитих, він же син однієї з загиблих жінок.

Спочатку поліції він казав, що застав рідних мертвими, коли повернувся додому. Тепер же чоловік є підозрюваним у справі про умисне вбивство. Слідство заявляє, що має переконливі докази його провини. Зокрема, зізнання, що скоїв це він та розповів де сховав знаряддя вбивства - молоток.

У середу, 2 січня 2019-го, у Вінницькому міському суді чоловіку обрали запобіжний захід на час розслідування - 60 діб арешту без права застави. Якщо слідство доведе його провину, то 30-річному чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: