Фахівці порадили три прості способи, як покращити мобільний інтернет

Фахівці порадили три прості способи, як покращити мобільний інтернет
Проблеми зі зв’язком можуть початися через те, що смартфон не може визначити мережу

Рекомендації можуть виправити проблеми з інтернетом на телефоні, проте далеко не завжди

Бувають випадки, коли інтернет на смартфоні починає давати збій: сторінки в браузері завантажуються по 20-30 секунд, файли звантажуються у 2-3 рази довше. У цій статті ми розглянемо 2 лайфхаки, які можуть виправити проблеми з інтернетом на телефоні, проте далеко не завжди.

Включити режим «Тільки 3G»

Перший спосіб, який допоможе розв'язати проблеми з мобільним інтернетом в місцях з нестабільним зв’язком, – включення режиму «Тільки 3G». Річ у тім, що проблеми зі зв’язком можуть початися через те, що смартфон не може визначити мережу: спочатку він підключається до 4G, через 10-15 секунд – до 3G (можливо, ще й до 2G). Через це і знижується швидкість інтернету. Активуйте режим «Тільки 3G» (Обраний тип мережі) – в цьому випадку гаджет не буде перемикатися на інший тип з’єднання. Звісно швидкість інтернету може упасти, проте з’єднання буде стабільнішим.

Включити та вимкнути авіарежим

Другий спосіб розв'язання проблеми з інтернетом – включення авіарежиму. Можливо, на смартфоні трапився системний збій, через що пристрій втрачає мережу. Включення і вимикання авіарежиму допоможе «перезавантажити» радіомодуль телефону. Якщо це не допоможе, спробуйте перезавантажити сам гаджет.

Відключаємо фонові додатки

Зайдіть в налаштування смартфона і подивіться, які програми працюють у фоновому режимі, і вимкніть непотрібні. Вони можуть завантажувати оновлення. Також деякі додатки вимагають постійного підключення до мережі, наприклад, для синхронізації даних з хмарним сховищем. Через це швидкість інтернет-з’єднання знижується, особливо якщо мобільний інтернет використовується в місцевості з поганим зв’язком.

Читайте також:

Джерело Gsminfo

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: