Samsung винайшла «дисплей майбутнього» (відео)

Samsung винайшла «дисплей майбутнього» (відео)
Samsung винайшла «дисплей майбутнього»
Фото: ITmoda / Youtube

Samsung показала екран, який може транслювати тривимірне зображення

Samsung представила прототип дисплея, здатного відтворювати тривимірне зображення. Про це повідомляє корейське видання ET News.

Винахід було презентовано дочірньою компанією Samsung Display на виставці в Сеулі. Прототип розтягуваного екрану має діагональ 13 дюймів. Матриця дисплея може трансформуватися і згинатися в декількох напрямках. Таким чином, вона відтворює 3D-контент на двомірному екрані.

Судячи з відео, матриця представленого корейською корпорацією «дисплея майбутнього» підводиться і розтягується в залежності від зображуваного контенту.

В якості демонстрації технології інженери показали відео з вулканічною лавою.

«Екран фізично піднімається і опускається, ефективно створюючи тривимірне уявлення 2D-контенту», – зазначили автори.

За словами представників Samsung, екрани даного виду можна буде використовувати в пристроях, аксесуарах інтернету речей (Internet of Things, IoT), розумних автомобілях. Також такий екран можна застосовувати при створенні смартфонів для людей з обмеженими можливостями і слабким зором.

Samsung і раніше демонструвала свій інтерес до концептуальних екранів. У 2017 році компанія представила прототип розтягуваного дисплея розміром 9 дюймів, який міг згинатися в двох напрямках.

Нагадаємо, камера смарфтонів Samsung може виявитися віддалено відключеною в разі його розблокування. Як відзначили журналісти, Samsung ускладнює отримання прав суперкористувача на своїх смартфонах, які дозволяють розблокувати деякі приховані опції телефону.

У новому поколінні пристрої серій Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip3 виявилися додатково захищені за допомогою спеціального протоколу безпеки. При активації root-прав телефон попереджає користувача про те, що в результаті зняття блокування може відключитися камера девайса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: