Чиновники Білого дому розкрили симптоми коронавірусу Трампа

Чиновники Білого дому розкрили симптоми коронавірусу Трампа
Американський лідер прийняв другу дозу експериментального препарату ремдесівір

На цей час глава Білого дому досяг «неймовірних покращень»

Стан здоров’я президента США Дональда Трампа дійсно погіршився в п’ятницю, 2 жовтня. Це підтвердив Fox News глава апарату співробітників Білого дому Марк Медоуз.

За його словами, вранці американський лідер відчував серйозне нездужання. «Ми були дуже стурбовані з цього приводу. У нього була висока температура, а рівень кисню в його крові різко знизився», – зізнався чиновник.

На цей момент глава Білого дому досяг «неймовірних поліпшень»: у нього немає підвищеної температури, а показник насиченості крові киснем знаходиться в нормі. «Я дуже, дуже оптимістичний, ґрунтуючись на поточних результатах. Лікарі сказали, що в найближчі 48 годин він все ще не поза небезпекою», – підсумував Медоуз.

Раніше лікар Трампа Шон Конлі заявив, що медики оцінюють стан президента з обережним оптимізмом. За його словами, поки що рано говорити, що найгірше позаду. Американський лідер прийняв другу дозу експериментального препарату ремдесівір.

Зазначимо, у суботу ввечері телеканал CNN також повідомив, що наступні 48 годин будуть критичними для хворого на Covid-19 Трампа.

Нагадаємо, у суботу лікар президента США Дональда Трампа розповів, що американський лідер почуває себе добре. 

Зазначимо, хворий на Covid-19 Трамп потрапив до лікарні. За інформацією ЗМІ, у президента США піднялася температура.

Нагадаємо, після захворювання Трампа у Білому домі підтвердили ще два нових випадки коронавірусу.

Як відомо, 2 жовтня президент США Дональд Трамп заявив, що він та його дружина Меланія отримали позитивний результат тесту на Covid-19 та перебуватимуть на карантині до свого одужання.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: