Німеччина закликала Японію скасувати смертну кару

Німеччина закликала Японію скасувати смертну кару
Кімната для смертної кари в Японії

У Берліні вважають, що керівництво Японії має провести в суспільстві відкрите обговорення питання скасування смертної кари

Уповноважена федерального уряду Німеччини з питань політики в галузі прав людини та гуманітарної допомоги Бербель Кофлер опублікувала заяву, в якій закликала керівництво Японії відмовитися від смертної кари.

«Я була шокована, дізнавшись про нещодавнє приведення в дію смертного вироку в Японії, коли 27 грудня 2018 року було страчено двоє людей», - заявила Кофлер.

Вона вважає, що керівництво Японії має провести в суспільстві відкрите обговорення питання скасування смертної кари.

«Федеральний уряд Німеччини відкидає смертну кару за будь-яких обставин і буде продовжувати активно співпрацювати зі своїми партнерами по Європейському Союзу в справі загального скасування смертної кари» - заявила Кофлер.

Варто зазначити, що 27 грудня в Японії стратили 60-річного члена злочинного синдикату та 67-річного колишнього радника з інвестицій.

До слова, влітку у американському штаті Небрасці вперше з 1997 року привели у виконання смертний вирок: подвійному вбивці Кері Дине Муре ввели смертельну ін’єкцію. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: