Поклонська оголосила себе «російською українкою» і шукає спільних предків з Зеленським

Поклонська оголосила себе «російською українкою» і шукає спільних предків з Зеленським

Поклонська пройшла тест ДНК і порівняла з прокурорським архівом

Депутат Державної Думи Наталія Поклонська повідомила, що пройшла ДНК-тест в одній з московських клінік, щоб «розвіяти міфи навколо себе». Про це вона написала в своєму Telegram-каналі.

Колаборантка зізналася, що після того, як вона нещодавно оголосила себе в телеефірі «російської українкою», її піддали критиці. «У повітрі зависло головне питання: «Ху із місіс Поклонська?» (Ну, за національністю)», – написала колишній прокурор окупованого Криму.

Щоб довести, що вона має право так себе називати, Поклонська вдалася до генетичного аналізу. Вона порівняла ДНК з прокурорським архівом, де зберігаються всі відомості про людину.

Поклонська пожартувала, що у неї можуть виявити зв’язки з «древніми і страшними влахами» і татарами, а також знайти їх спільних предків з президентом України Володимиром Зеленським.

Як повідомлялося, депутат Держдуми Наталія Поклонська оголосила себе кримською «няш-мяш» і показала кадри з фотосесії. Колаборантка постала в новому образі.

Нагадаємо, заступник голови комітету Держдуми Росії з міжнародних справ Наталія Поклонська заявила, що готова стати російським послом в Києві. Російський парламентар зазначила, що не боїться «радикально налаштованих українців».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: