Трамп заявив, що може висуватися на посаду президента США втретє

Трамп заявив, що може висуватися на посаду президента США втретє
Трамп заявив, що може висуватися на посаду президента США втретє

Трамп додав, що Байден вже став найгіршим президентом в історії США

Дональд Трамп не виключає можливості того, що в третій раз може видвинутся кандидатом у президенти США. Він також переконаний, що виграв президентську гонку в 2020 році.

Про це Трамп сказав під час виступу у Флориді 28 лютого, передає Fox News.

Колишній президент США впевнений, що зможе отримати перемогу на виборах «в третій раз».

Також Трамп повторив переконання, що він виграв президентську гонку в 2020 році.

«Взагалі-то вони щойно програли, Білий дім. Але хто знає? Я навіть можу вирішити перемогти їх (демократів — ред) втретє», – сказав він.

Трамп закликав швидко реформувати систему голосування в країні, щоб у виборців була впевненість у чесності процесу виборів.

Експрезидент повторив, що вважає масові порушення на виборах 2020 року вирішальним фактором, який забезпечив перемогу Байдена.

Він також додав, що Байден вже став «найгіршим президентом в історії США».

Раніше повідомлялося, що Трамп в неділю вперше публічно виступить після відходу з поста президента США.

Адміністрація Байдена планує ігнорувати недільний виступ колишнього президента Дональда Трампа.

Трамп, який покинув свій пост 20 січня після поразки від 3 листопада від демократа Джо Байдена, продовжує стикатися з безліччю юридичних проблем, що стосуються його особистого та ділової поведінки.

Венс направив в Mazars повістку до суду у серпні 2019 року з проханням надати корпоративні і особисті податкові декларації Трампа з 2011 по 2018 рік. Адвокати Трампа подали в суд, щоб заблокувати повістку, стверджуючи, що як чинний президент Трамп мав абсолютний імунітет від державних кримінальних розслідувань.

Верховний суд у своєму липневому постанові відхилив ці аргументи, проте заявив, що Трамп може висунути інші заперечення. Потім адвокати Трампа заявили в судах нижчої інстанції, що повістка до суду є надмірно широкою і рівносильна політичному переслідуванню, але окружний суддя США Віктор Марреро в серпні і 2-й окружний апеляційний суд США у жовтні відхилили ці позови.

Розслідування Венса, яке почалося більше двох років тому, було зосереджено на прихованих грошових виплатах, які колишній адвокат і помічник президента Майкл Коен зробив перед виборами 2016 року двом жінкам - актрисі фільмів для дорослих Стормі Деніелс і колишній моделі Playboy Карен МакДугал, - які сказали, у них були сексуальні контакти з Трампом.

У недавніх судових документах Венс припустив, що розслідування тепер буде ширше і може зосередитися на потенційному банківському, податковому і страховому шахрайстві, а також фальсифікації ділової документації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: