У Бєлгородській області російський військовий розстріляв колег – ЗМІ

У Бєлгородській області російський військовий розстріляв колег – ЗМІ
Про причини стрілянини у військовій частині не повідомляють
фото з відкритих джерел

Старший прапорщик, який вчинив стрілянину, начебто був нетверезим

У сусідній з Україною Бєлгородській області РФ 42-річний старший прапорщик відкрив вогонь із табельного пістолета Макарова, поранивши двох колег. Один з них помер від ран на місці стрілянини. Про це повідомив у середу, 13 квітня, Telegram-канал Astra, який об’єднує незалежних російських журналістів, що зазнали цензури або переслідування в Росії.

Згідно з опублікованою інформацією, інцидент трапився напередодні в обідню пору. Старший прапорщик, який вчинив стрілянину, начебто був нетверезим. Від куль, випущених із його табельного пістолета, постраждали двоє єфрейторів віком 21 та 24 роки. Один з них на місці пригоди помер внаслідок поранень.

У повідомленні йдеться, що підозрюваний служить у 423-му гвардійському мотострілецькому полку Кантемирівської дивізії, яка у звичайний час базується в підмосковному Наро-Фомінську.

Як відомо, зараз у Бєлгородській області, яка межує з Україною і через яку здійснювалося вторгнення після початку повномасштабної війни, дислокуються десятки підрозділів російської армії з різних регіонів Росії.

Представники збройних сил РФ та інші офіційні особи ситуацію наразі не коментували.

Нагадаємо, у Бєлгородській області Росії паніка: оголошено набір добровольців.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: