У Москві від Сovid-19 помер відомий вчений і його дружина

У Москві від Сovid-19 помер відомий вчений і його дружина
Відомий фізик Мішік Казарян  помер у Москві від коронавірусу

Вчений помер від двосторонньої пневмонії

У Москві помер від коронавірусу відомий фізик Мішік Казарян та його дружина

Професор перебував на лікуванні в медичному центрі «Новомосковський» в Комунарці, повідомляють російські ЗМІ.

72-річний Казарян помер від двосторонньої пневмонії. В останні дні життя він перебував на штучній вентиляції легенів. 26 березня в тій самій палаті клініки в Комунарці померла його дружина Асратян Казарян.

Зазначають, що подружжя були одночасно госпіталізовані з позитивним результатом на коронавірус в середині березня. Вони не виїжджали за кордон і не мали контактів з хворими на корона вірус. Попри те у Казаряна виявили коронавірус.

Мішік Казарян працював у фізичному інституті імені П. М. Лебедєва Російської академії наук. Казарян є творцем найяскравішого імпульсно-періодичного лазера для видимої області спектра, за свій винахід в 1980 році він отримав Державну премію СРСР.

В Росії станом на 6 квітня захворіли на коронавірус 6343 людини у 80 регіонах, 4484 з них перебувають у Москві. Кількість померлих від хвороби перевищила 50 осіб. 7 квітня перший пацієнт з підтвердженою коронавірусною інфекцією помер в Краснодарському краї.

Нагадаємо, станом на ранок 7 квітня в усьому світі коронавірусною інфекцією заразилося 1 347 892 особи. Про це свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса, який відстежує поширення вірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: