У Нідерландах через коронавірус знищили 400 млн квітів

У Нідерландах через коронавірус знищили 400 млн квітів
Серед знищених квітів - 140 мільйонів голландських тюльпанів, - менеджер з продажу

Країна не дорахується кількох десятків мільйонів доларів через відсутність туристів, які приїжджали помилуватися тюльпановими полями

У Нідерландах через коронавірус, що вплинув на зниження попиту на квіти, довелося знищити 400 мільйонів рослин. Про це пише New York Times.

Менеджер з продажу конгломерату флористів Royal Flora Holland Фред ван Тол зазначив, що серед знищених квітів - 140 мільйонів голландських тюльпанів.

«Цей вірус вразив нас прямо в розпал продажів тюльпанів», - заявив він.

Крім цього, країна не дорахується кількох десятків мільйонів доларів через відсутність туристів, які приїжджали помилуватися тюльпановими полями.

Фермери раніше ніж зазвичай почнуть обламувати голівки квітучих тюльпанів, щоб відвадити людей, які масово фотографуються у квітах і наражають себе на небезпеку зараження коронавірусом.

Незважаючи на заклики мерів, в суботу та неділю в регіоні Болленстрек, який спеціалізується на вирощуванні цибулин тюльпанів, нарцисів і гіацинтів, було дуже жваво. Людей не зупиняли дорожні бар’єри, закриті провінційні дороги – вони все одно прибували в поля сфотографуватися серед квітів.

Як повідомлялося, китайський епідеміолог спрогнозував другу хвилю пандемії коронавірусу.

Нагадаємо, у світі станом на ранок 13 квітня, 1 млн 850 тис. 220 осіб захворіли коронавірусною інфекцією Covid-19, одужали 431 629, померли 114 215 людей.

В Україні станом на ранок 13 квітня виявлено 3102 випадки Covid-19. Минулої доби зафіксували 325 нових випадків захворювання на коронавірус. Серед них – 12 дітей. За минулу добу від коронавірусу померли 10 людей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: