Найбагатша кішка світу відвідає знаменитий бал Met Gala

фото з відкритих джерел

Бірманська кішка Шупетт вписана в заповіт Карла Лагерфельда

Улюблена кішка Карла Лагерфельда Шупетт, яка стала однією з найзнаменитіших тварин, візьме участь у знаменитому костюмованому балі Met Gala 2023, який цього року буде присвячений легендарному дизайнеру. Офіційне запрошення на бал вона вже отримала, повідомляє The New York Post.

Повідомляється, що Шупетт стане зіркою червоної доріжки на щорічному урочистому балі, що відбудеться 1 травня.

Бірманська кішка Шупетт народилася 15 серпня 2011 року і спочатку належала французькому манекеннику Батісту Джабіконі. Він отримав кошеня на свій день народження від друзів. Якось Джабіконі попросив Лагерфельда посидіти з Шупетт під час своєї відпустки. Дизайнер спочатку відмовлявся, але незабаром був зачарований чотирилапою. «Я зрозумів, що Шупетт принесла Карлу величезну радість», – сказав Джабіконі в інтерв'ю The Times. Тому він вирішив дозволити Лагерфельду залишити кошеня собі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)

Шупетт стала популярною на початку 2012 року, після того, як в пресі з'являлася її фотографія та тваринку представили, як «нову кішечку» Лагерфельда. Невдовзі Шупетт почала активно заробляти гроші – вона з'являлася в рекламі косметичного бренду Shu Uemura та автомобільної марки Opel. А Лагерфельд, статки якого оцінюються в 200 млн доларів, вписав її у свій заповіт. «Коли вона не ходила з важливим видом по подіуму, вона була поряд з Лагерфельдом у виготовленій на замовлення сумочці Louis Vuitton», – пише The Post.

Раніше «Главком» розповідав про найнесподіваніші вбрання Met Gala 2022.

Читайте також: Відомий блогер заліз у труну, щоб «зрозуміти себе» та обурив українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: