«Денег нет, но вы держитесь там» - дороговкази Путіна у федеральному посланні

«Денег нет, но вы держитесь там»  - дороговкази Путіна у федеральному посланні
Фото з відкритих джерел

Цього року у федеральному посланні президент Росії нічого не сказав про Україну і Крим, лише натякнув, що після революції в країні анархія. зі слів Путіна стало зрозуміло, що «русскій мір» програв, його поховано. "Загравання" з новою адміністрацією Білого Дому в США свідчить про страх режиму Путіна. Такі думки висловив головний редактор видання «Русский монитор» Фьодор Клімєнко під час прес-конференції в прес-центрі Главкома.

За словами Клімєнка, цього року Путін обділив увагою Україну та Крим, і не згадав у своєму посланні. «З тексту послання стає зрозумілим, що під ідеєю «русского міра» підвели риску. І режим визнав, що він програв. Але попри це Україну в спокої ніхто не залишить. Їй будуть продовжувати гадити», - говорить журналіст.

Клімєнко переконаний, що відзначення в 2017 році столітньої річниці Лютневої революції та Жовтневої революції є свідченням того, що влада каже народу «терпіть нас і все що ми витворяємо, але революцій не треба, бо це поганим закінчується».

У посланні особливу увагу було приділено російсько-американським стосункам, зокрема йшлося про готовність налагодження стосунків з новою адміністрацією Білого Дому. «Це ознака страху перед США і новим президентом. Подивіться як формується нова команда. Туди приходять так  би мовити русофоби і лобісти України», - продовжив головний редактор.

Пропонуємо також переглянути запис прес-конференції «Дороговкази Путіна у федеральному посланні» 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: