Азартний гравець Ляшко вигадав історію, як він виграв гроші завдяки ставкам?

Азартний гравець Ляшко вигадав історію, як він виграв гроші завдяки ставкам?
Олег Ляшко

Ляшко заявив, що «ставив там, де високий коефіцієнт» і таким чином виграв понад півмільйона гривень

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко виграв півмільйона гривень не в лотереї, а завдяки ставкам на матчі Ліги чемпіонів, інформує сайт Цензор з посиланням на «Обозреватель». Таким чином нардеп прокоментував інформацію, яку сьогодні вранці оприлюднив «Главком».

«Ставив там, де високий коефіцієнт. Ставив на «Шахтар», за який вболіваю, ставив на «Ліверпуль». Виграв, заплатив податки. Так я і раніше заробляв гроші. До речі, з Росітою (дружиною - ред.) я познайомився 20 років тому в залі ігрових автоматів», - наводить «Обозреватель» слова Олега Ляшко.

За словами політика, виграші були анонімними, і він не був зобов'язаний їх декларувати, однак як сумлінний громадянин вирішив не приховувати додатковий дохід.

Підкреслимо, що на сайті Української національної лотереї дійсно є можливість зробити ставки на спортивні події.

Скріншот з сайтуСкріншот з сайту Української національної лотереї

Однак, варто зазначити, що цього року в Лізі Чемпіонів «Ліверпуль» здобув перемогу лише в одному матчі з трьох зіграних: в Словенії англійці розгромили місцевий «Марибор» з рахунком 7:0. Однак, варто зазначити, що саме гості були безумовними фаворитами гри: коефіцієнт в букмекерів на їхню перемогу складав лише близько 1,2. Такий коефіцієнт в жодному разі не можна назвати «високим», як це зробив Олег Ляшко.

Тому пояснення політика не лише не прояснили ситуацію, а лише навпаки заплутали її. Адже, зі слів нардепа, можна зробити висновок, що він говорить про речі, в яких взагалі не орієнтується, а його твердження про те, що він «ставив там, де високий коефіцієнт» є відвертою неправдою та видають в ньому людину, яка є некомпетентною в букмекерстві.

Окремо необхідно зазначити, що після публікації «Главкомом» інформації про неоднозначність історії, яку розповів Олег Ляшко, з першоджерела зникла згадка, що лідер «радикалів» робив ставки саме на матчі Ліги Чемпіонів.

Крім цього, на виграш Ляшка відреагувало Національне агентство з питань запобігання корупції. 

«Враховуючи суспільний резонанс щодо суб’єкта декларування – народного депутата України Олега Ляшка, відповідно до Закону, Національне агентство зазначає, що здійснить відповідну перевірку наданого суб’єктом декларування повідомлення про суттєві зміни в майновому стані. У разі виявлення порушень Національним агентством будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства», - йдеться у повідовленні прес-служби відомства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: