Керівництво спорткомплексу «Авангард» подало до суду на одне зі ЗМІ

Керівництво спорткомплексу «Авангард» подало до суду на одне зі ЗМІ
Спорткомплекс «Авангард» знову в епіцентрі скандалу
Фото із соцмереж

Представники спорткомплексу стверджують, що проти них ведеться інформаційна кампанія

Керівництво спорткомплексу «Авангард» у Києві подає до суду на інтернет-видання Delo.ua, звинувачуючи це ЗМІ в розповсюдженні неправдивої інформації.

Останнім часом спорткомплекс «Авангард» знаходився в епіцентрі подій у зв’язку із небажанням керівництва віддавати в оренду Меморіальному комплексові «Бабин яр» господарські приміщення. Причина – спортовці вважають, що територій після п’ятирічної оренди їм ніхто не поверне. Натомість опоненти почали розповсюджувати контрінформацію, яка, на думку керівництва «Авангарду», є неправдивою. І мова не тільки про матеріали у виданні Delo.ua. Проте наразі судовий позов стосується саме цього сайту.

«Останнім часом в інтернет-виданнях з певною репутацією, з метою дестабілізації роботи, здійснюється інформаційна атака – попередньо сплановане поширення дезінформації відносно мене та ДП «СК «Авангард», яке я очолюю, - каже директор Державного підприємства «Спортивний комплекс «Авангард» Віктор Гончаренко. – Оскільки підприємство працює публічно, у відповідності до законодавства, я звернувся до головного редактора delo.ua з приводу перевірки джерел інформації, яка публікується на сторінках видання. Андрій Лохматов пообіцяв мені розглянути моє звернення та надати відповідь, але марно.

У зв'язку з тим, що наразі інформація не спростована, на телефонні дзвінки головний редактор delo.ua не відповідає, мною прийнято рішення звернутись до суду з позовом про захист честі, гідності та ділової репутації підприємства. Готуються документи для звернення».

Зауважимо, що міністр молоді і спорту Вадим Гутцайт в інтерв’ю «Главкому» запевнив, що виступає проти передачі об’єктів спорткомплексу «Авангард» в оренду. Меморіальний комплекс «Бабин яр» натомість зараз має неприємності через конфлікт навколо персони свого художнього режисера Іллі Хржановського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: