Мороз і сніг вплинули на тренування збірної України з футболу у Києві. Фотогалерея

Мороз і сніг вплинули на тренування збірної України з футболу у Києві. Фотогалерея

А Василь Кравець отримав ушкодження та взагалі залишив розташування команди

Снігопад у столиці, який напередодні спричинив низку подій, прирівняних до стихійного лиха, втрутився й у графік збірної України.

Через негоду тренування, що було попередньо призначене на 12-ту, тренерський штаб змушений був перенести на 17-ту.

А от у другій половині дня сніг припинив падати, і працівники НСК «Олімпійський» за допомогою студентів-волонтерів очистили газон від товстезного шару снігу.

Приємною несподіванкою для «синьо-жовтих» став візит на вечірнє заняття одного з трьох «сотників» національної команди Руслана Ротаня, який зіграв свій 100-й матч за збірну ще навесні цього року, а завершує 2018-й на посаді тренера.

Ротань прийшов підтримати нещодавніх партнерів перед складними виїзними матчами та, водночас, поспостерігати за тренувальним процесом, що для його нової роботи дуже цінно.

За температури -2°C тренування пройшло у високому темпі. Виконавши поставлені тренерами завдання та повернувшись до готелю, хлопці повечеряли та вирушили відпочивати.

Неприємністю дня стала інформація про те, що захисник Василь Кравець не зможе допомогти команді у найближчих матчах. Учора під час відкритого тренування Василь зробив різкий рух та отримав защемлення нерву поперекового відділу.

За оцінкою головного лікаря збірної України Артура Глущенка, таке ушкодження спричинить відсутність фізичної активності гравця упродовж 7-10 днів. Відтак, Кравець повертається до розташування свого клубу, де пройде курс реабілітації.

На четвер у команди заплановано переліт до Словаччини. На 12:00 призначено виліт з аеропорту Бориспіль до Братислави з подальшим переїздом до Трнави.

Завтра ж футболісти випробують газон стадіону імені Малатинського, на якому у п'ятницю зіграють зі словаками заключний для себе матч групового турніру прем'єрної Ліги націй УЄФА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: