На стадіоні у Росії, який прийме матчі ЧС-2018, туалети забули обладнати перегородками (фото, відео)

На стадіоні у Росії, який прийме матчі ЧС-2018, туалети забули обладнати перегородками (фото, відео)

На «Волгоград Арені» туалети зробили для людей, які не соромляться нічого

Знімок туалетів на стадіоні у Волгограді, який прийматиме матчі Чемпіонату світу 2018 року, викликав резонанс в інтернеті.

Про це повідомляє радіостанція «Говорить Москва».

Пояснити те, що сталося, спробував представник управління корпоративних комунікацій групи компаній «Стройтрансгаз».

«Так, це справді фото зі стадіону «Волгоград Арена». Фото вбиральні було зроблено у той момент, коли у ній ще не були встановлені перегородки», - повідомило джерело.

«Усі жіночі та чоловічі вбиральні на стадіоні передбачають наявність перегородок і дверей відповідно до прийнятих норм і вимог, у чому скоро зможуть переконатися гості стадіону, які потраплять на тестові матчі», - додав співрозмовник.

Напередодні у соцмережах з'явилося фото приміщень «Волгоград Арени». Користувачі звернули увагу на те, що спортивний комплекс вже зданий, а перегородок у туалетах немає.

Уже 21 квітня на стадіоні, побудованому до ЧС-2018, пройде перший тестовий матч, на якому «Ротор» гратиме з владивостоцькою командою «Луч-Енергія».

Нагадаємо, чотири роки тому перед стартом Олімпіади-2014 відомими стали туалети-близнюки у Сочі в олімпійському біатлонному центрі.

Тоді фото туалету з унітазами дуже швидко стало хітом інтернету: спортсмени почали масово викладати у соціальні мережі свої знімки з незвичайною туалетної кімнати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: