Президент футбольного клубу СК «Дніпро-1» влаштував бійку у Верховній Раді

Президент футбольного клубу СК «Дніпро-1» влаштував бійку у Верховній Раді

Юрій Береза накинувся на Олександра Долженкова

Депутат від «Народного фронту» Юрій Береза ледь не з кулаками накинувся на парламентаря від «Опозиційного блоку» Олександра Долженкова.

Приводом для конфлікту стала заява екс-«регіонала» Євгенія Мураєва, що український режисер Олег Сенцов, який незаконно утримується у Росії, насправді є терористом.

Так, у сесійній залі перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, аби Мураєв, який наразі є позафракційним, вибачився перед бранцем Кремля та його родичами за такі гучні слова. Водночас вона зазначила, що «Опозиційний блок» привів цього політика до парламенту.

На це Долженков почав голосно заявляти з місця, що Мураєв не є членом фракції «Опозиційний блок» і не обирався за списком партії.

Почувши це, Береза підвівся зі свого місця та зі словами «Що ти гавкаєш» підбіг до колеги. Опісля представник «Народного фронту» схопив Долженкова за комір піджака та навіть кілька разів вдарив.

У підсумку іншим парламентарям довелося розбороняти розбишак.

Зауважимо, що Юрій Береза є президентом футбольного клубу СК «Дніпро-1», який був створений після того, як ФК «Дніпро», який належить Юрію Коломойському, понизили до Другої ліги, та почалися чутки про можливе зникнення клубу.

Читайте також: Тріумф та трагедія футбольного Дніпра. За що розбили обличчя нардепу Березі?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: