Росіяни готові надати Усикові і Ломаченку громадянство

Росіяни готові надати Усикові і Ломаченку громадянство
Усика і Ломаченка покликали
Фото - Instagram Олександра Усика

Умар Кремльов виступив з відповідною заявою

Генеральний секретар Федерації боксу РФ Умар Кремльов підтримав внесених у базу сайту «Миротворець» українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка.

«Усик і Ломаченко – гідні люди, гідні спортсмени, які відстоюють свою позицію. Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії і Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує. Так само і я підтримую.

Є в Україні десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення. Ось вони можуть бути незадоволені. Але на 40 мільйонів в Україні, це максимум кілька тисяч осіб.

У базу «Миротворець» включають не зрадників України, а навпаки – зрадники включають людей в цю вигадану базу. Ми готові надати Усику та Ломаченку російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів.

Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Аби вони боксували і радували уболівальників в Україні, в Росії і в усьому світі», - сказав Кремльов в інтерв’ю «Спорт-Експресу».

Нагадаємо, Усик і Ломаченко потрапили в базу «Миротворця» після участі в зйомках російського фільму про московську церкву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: