Россі та Морбіделлі виграли гонку «100 кілометрів чемпіонів»

Россі та Морбіделлі виграли гонку «100 кілометрів чемпіонів»

На запрошення Валентино проїхало чимало учасників

Минулої неділі на Ранчо Валентино Россі пройшла традиційна гонка «100 км чемпіонів», в якій брали участь загалом 28 гонщиків різних категорій.

Переможцями після напруженої боротьби з дуетом Лоренцо Балдассаррі та Маттіа Пасіні стала пара Россі і Франко Морбіделлі.

Подія, яка цього року проходила вп'яте, зібрала багатьох гонщиків, хоча найбільше серед учасників, звичайно, було студентів Академії VR46, які вже кілька років відмінно виступають у чемпіонатах світу.

Напарником Россі, який, зрозуміло, був хедлайнером на трасі, став Франко Морбіделлі, котрий після завершення першого сезону MotoGP під час передсезонних тестів у Валенсії та Хересі пересів на Yamaha, з якою показав одразу відмінні результати.

Окрім цих двох італійців, у гонці змагались Маттіа Пасіні, Енеа Бастіаніні та Ніколо Булега, а також інші постійні учасники цих перегонів Аугусто Фернандес і Ніко Терол.

Події на Ранчо проходили протягом двох днів – розпочались заїзди у другій половині дня у суботу, а перегони стартували в неділю о 14:00. Це змагання для пар, склад яких оголошувався у суботу пізно ввечері після закінчення сесій, щоб зробити їх максимально рівними.

Пасіні та Балдасаррі до останнього боролись проти Россі та Морбіделлі. Якби не падіння Пасіні у вирішальному заїзді, два гонщики MotoGP могли програти.

Третє місце на подіумі посіли Денніс Фоджіа та Федеріко Фуліньї.

Учасників та уболівальників сильно налякав Валентино, який зазнав невеликої аварії під час тренування у суботу. Під час падіння він сильно вдарив праве коліно та не був упевнений, що зможе проїхати гонку.

«Спочатку я трохи злякався, але після обстеження лікарів я зміг продовжити. Проблема у тому, що у мене болять коліно та спина. Найближчими днями ми все перевіримо», - сказав італійський чемпіон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: